söndag 3 juli 2011

Lite av varje

Så var det dags att åka hem från Öland; i fredags lämnade jag solen bakom mig för att åka hem... Härhemma väntade regn o åskväder:(
På kvällen grattade jag Camilla som fyllt 40 år! Vi inledde kvällen med en svalkande melondrink, o hon fick ett smycke från Björg av mig. På smycket stod det "If friends were flowers I´d pick you". Hennes design är en ny favorit, lite pesonligt underfundiga! Efter vår lilla fördrink gick vi till Sunrice, o jag bjöd Camilla på mongolisk buffé. Riktigt gott o trevligt <3

Igår var vi på premiär på Waxblekaregården mitt i Gamla Stan, där det var flera artister som spelade samtidigt som vi intog en fantastisk grillbuffé! Hur gott som helst;)
Goda mojitos var det också, med en hel massa mynta i...!
På bilden sitter Jacob Hellman, och spelar sina superklassiker "Hon har ett sätt" & "Bara vara vänner". Ett band som heter Hunky Dory spelade också, liksom Lalla Hansson.
WOW, vilket ös!!

De här fina, franska glassformarna hittade Lasse (!) på loppis i Mörbylånga på Öland.
Han "ställde upp" o hängde med eftersom det var vår bröllopsdag;) Jag tror jag ska försöka släpa med honom lite oftare...
Nu har de hittat sin plats på hyllan i köket (åtminstone tills vidare)!

Idag har jag sytt om en fuskrullgardin som tidigare hängt i sovrummet. Perfekt att det inte längre är så mycket insyn i köksfönstret. Nästan varje gång jag står vid hon o diskar är det någon som passerar utanför o tittar in.
Nu kan jag kika ut lite i smyg istället...!Här har det grejats i matrummet idag--ansiktena på höger sida om kylskåpet har äntligen blivit övermålade, så idag har jag putsat fönstret, satt upp gardiner o piffat lite.
Välkommen-skylten jag köpte på Öland har kommit upp, o den lilla söta tagen fick komma fram också.
De fina rosenljusen har jag köpt på Zanslösa Ting här i stan, och glasburken det står Chocolat på har jag köpt på en ny affär i Gamla Stan som heter Blomsterliv. Jag ska gå dit o ta bilder en dag nu i veckan, det känns precis som när man hittar en sån där ljuvlig liten blomsteraffär när man är ute o strosar i Danmark.
Ett billigare sätt att resa, ta en tur i Gamla Stan;))Ha det så gott mina vänner--må vi slippa åskan idag iaf...!
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Anette sa...

Hej Fia
Kul att du kika in till mej o ville vara med i utlottningen :)men du är väl för go ,ni får 3 lotter var ändå :)
Ha de så fint .
Kram Anette

Änglarum sa...

Hejsan Fia
så fina bilder du bjuder på! trevligt du o din vän hade det :) själv så firade jag 40 i November...åren går hi hi.. o villka fina fynd du gjort..glassformarna var riktigt fina! må så gott ♥ Kramiz Jessica

HOUSE of ADELA sa...

Håller med dig Fia en toppenkväll på Vaxblekaren;) Wow vilka fynd L gjorde! Perfekt att låta honom leta;) SÅååå fint du har gjort hemma, både med gardiner och allt annat!

Kramar;)
Adela

Frøken Anker sa...

Tillykke med bryllupsdagen.

så dejlige billeder du viser. Det er dejligt at komme til koncert og god mad. Man er et nyt menneske bagefter :-)

Hav en dejlig sommeraften

Mitt liv som förskollärare sa...

Va fin gardin, glasburken och skylten är jättevacker. Härlig inspiration. Denna semestervecka skall jag vara hemma och se om jag kan fixa lite fint i mitt hem.
Ha det gott. Kram Berit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...